27.3.13

Mes Demoiselles a Paris, i deixat mirar...



Una apuesta que arrasará



Hola! Un altre cop per aquí. Us presento un vestit que és tan jo que me l'hauria d'estar comprant ja. Com si el veiés, amb les camperes de Sendra negres, un parell d'anells gegants i qualsevol bossa creuada, petita o gran, i llesta!
Una perfecta fusió de ratlla marinera, tan en tendència, amb les flors granatoses i vermelles que trenquen i li donen un look bohemi-folk-hippie que tan m'identifico i busco.
Estilós, amb gràcia, còmode i molt versàtil. Amb els complements adequats apropiat per qualsevol esdeveniment. De nit, per un dia de platja o per sortir de botigues. I a més amb el plus de l'escot, que el fa sexy a rabiar.
Com ho veieu?


-


¡Hola! Otra vez por aquí. Y con un vestido que es tan yo que voy a tener que comprarmelo ya. Me lo  imaginano con mis cowboy-boots de Sendra negras, un par de mega-anillos y cualquier bolso, pequeño o grande, cruzado, a modo bandolera, y lista, preparada, ready, para lo que se acontezca.
Una perfecta mezcla de raya marinera, tan en tendencia, con esas flores en tonos burdeos y rojizos que rompen y que acaban, junto con la forma de la falda a capas, dando el look bohemio-hippie que tan identificada me siento y siempre busco.
Estiloso, con gracia, cómodo, y muy versátil. Con los complementos adecuados perfecto para la noche, para un dia de playa o para irte de shopping. Y con el plus del escote, sexi a rabiar.
¿Cómo lo veis?









2 comentarios:

  1. M'encanta aquest vestit! Quines ganes de primavera, vestidets i fora abrics!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És súper mono! M'encanta! Ja m'hi veig...però crec que haurà d'esperar...
      Però, si us plau, com dius tu, que arribi el solete JAAA!

      Eliminar